Ми у Facebook
21.11.2013, 22:54

Тіна Кароль заспіває у Рівному 26 листопада [+Відео]

Квитки на першу частину всеукраїнського туру співачки Тіни Кароль "Сила любові та голосу" розпродані.
Про це розповідає tsn.ua. Нині Тіна проводить останні репетиції перед стартом туру, адже вже у неділю її виступ побачать у Житомирі.

У Рівному виступ співачки в рамках всеукраїнського туру, який організовує компанія "SUSY Production", відбудеться 26 листопада у міському палаці культури "Текстильник". Початок о 19 годині.

Тіна Кароль - у бездоганній фізичній формі, споживає лише домашню білкову їжу. Жодних ресторанних харчів Тіна не їстиме і під час всеукраїнського туру. Харчуватиметься в номері, в люди виходитиме рідко. У багатьох містах разом із Тіною буде її 5-річний син Веніамін.

ВІДЕО З РЕПЕТИЦІЇ


Тіна Кароль заспіває у Рівному

Складних декорацій на сцені не буде. Співачка та режисер-постановник Олена Коляденко вирішили, що буде достатньо самої Тіни, танцівників, живої музики, та гри світла й тіней. Тур Тіна назвала "Сила любові і голосу" та присвятила покійному чоловіку. Альбом його пам'яті вона обіцяє випустити до 27 лютого - саме в цей день у Києві відбудеться завершальний концерт всеукраїнського туру співачки.

До слова, Тіна Кароль зіграє у новорічному мюзиклі каналу 1+1. У музичному фільмі співачка перетворилася на Альонушку у вінтажних босоніжках і з червоною помадою, розповідає tsn.ua.

Тіна Кароль (справжнє ім'я співачки - Тетяна) - лауреат конкурсу «Нова хвиля-2005» (Юрмала), представляла Україну на «Євробаченні-2006», де посіла сьоме місце. У 2005 році Тіна Кароль, солістка Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України, була нагороджена медаллю «За працю і звитягу». Заслужена артистка України (2009). Навесні 2011 року стала ведучою танцювального телепроекту «Майданс» разом із гуртом «Алібі». У 2012 році стала тренером талант-шоу «Голос. Діти». У 2013 році Тіна Кароль разом з Олегом Скрипкою, Олександром Пономарьовим та Святославом Вакарчуком була тренером третього сезону талант-шоу «Голос країни».





На правах реклами