Ми у Facebook
22.11.2013, 17:30

Депутати Рівненської міської ради вимагають скликання позачергової сесії

20 депутатів Рівнеради підписали звернення до міського голови з пропозицією зібрати позачергову сесію. Причиною такого прохання стало призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським cоюзом.
Нагадаємо, що на засіданні 21 листопада Кабінет міністрів України прийняв постанову, згідно з якою процес підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом призупинено.

У багатьох містах України люди вийшли на акцію, щоб висловити свою незгоду з таким рішенням. У Рівному на Євромайдан проти рішення уряду щодо призупинення процесу євроінтеграції України вийшли кілька сотень активних городян.


Україна відмовилась від підписання асоціації з ЄС


Крім того, 20 депутатів Рівненської міської ради підписали звернення до міського голови Рівного Володимира Хомка з пропозицією зібрати позачергову сесію Рівнеради. Депутати зазначили, що провести його потрібно не пізніше 27 листопада, після чого розробити звернення до Президента України та голови Верховної Ради щодо зриву підпису асоціації з Європейським Союзом.




Рівняни вийшли на майдан у підтримку євроінтерації [+Фото]


- У зверненні Рівненська міська рада пропонує скликати позачергове засідання Верховної Ради, на якому розглянути пакет євроінтеграційних законів, висловити недовіру Кабінету міністрів України та сформувати уряд євроінтеграції України, - розповів депутат Рівненської міської ради Олександр Лащук.

Міський голова Рівного Володимир Хомко запевнив депутатів, що в понеділок буде вирішено, коли відбудеться позачергова сесія Рівнеради, сказав О.Лащук.





На правах реклами