Ми у Facebook
23.11.2013, 11:30

Міні-футбол. Екстра-ліга: На рівненський "Кардинал" "насувається" "Ураган"

У суботу, 23 листопада, у черговому турі української Екстра-ліги з міні-футболу рівненський "Кардинал" прийматиме суперників з Івано-Франківська - "Ураган".
За підтримки рідних стін й відданих вболівальників рівненський "Кардинал" протистоятиме сьогодні непростому супернику - івано-франківському "Урагану".

Гравці "Кардинала" повернуться на майданчик після понад двотижневого перепочинку, викликаного перенесенням гри з "Локомотивом" та пропуском минулого туру (згідно календаря).

Щоправда, ця вимушена перерва пішла "Кардиналу" на користь, адже, за повідомленням офіційного сайту "Кардиналу", у грі з "Ураганом" очікується повернення травмованих Олександра Басича, Артема Фаренюка та Мар’яна Маринюка.

Але сподіватися на легку гру "Кадиналу" не доведеться, адже "Ураган", ігри з яким у рівнян завжди дуже напружені, намагатиметься помститися за відібрані очки у першому колі змагань. Тоді у Івано-Франківську "Кардинал" та "Ураган" зіграли у нічию 1:1.

Наразі "Кардинал" посідає 5-те місце у турнірній таблиці й на 4 очки відстає від "Урагана", який іде третім.

Матч "Кардинал" - "Ураган" відбудеться у суботу, 23 листопада у приміщенні ДЮСШ№4 на вул. Фабричній і розпочнеться о 13.00.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ