Ми у Facebook
23.11.2013, 20:22

Позачергова "євросесія": Луцьк уже випередив Рівне [+Відео]

Поки міська влада Рівного вирішує, чи скликати позачергову сесію Рівнеради щодо зриву євроінтеграційних процесів в Україні, в Луцьку така сесія відбудеться вже у понеділок. А міський голова навіть оприлюднив відеозвернення зі своєю позицією щодо євроінтеграції. Читайте і дивіться далі!
У суботу о 14 годині міський голова Луцька Микола Романюк повідомив на своїй сторінці у Facebook: "Щойно підписав розпорядження про скликання у понеділок позачергової сесії міської ради де буде розглядатися питання стосовно ситуації ,що склалася з євроінтеграційними процесами в Україні".

Інтернет-користувачі активно коментують заяву луцького мера. "Ваша правильна позиція у питанні євроінтеграційного процесу в Україні, мала б бути прикладом для інших областей!", - вважає Oleg Volodchenko. А користувач Андрій Козюра заявляє: "Поважаю, але чи продемонструє рада консолідовпну позицію з цього питання залежить від Вас".

Офіційний веб-сайт Луцької міської ради повідомляє: сесія має відбутись 25 листопада 2013 року о 16 годині. На розгляд депутатів буде внесено питання «Про ситуацію, що склалася з євроінтеграційними процесами в Україні».

Відеозвернення міського голови Луцька щодо євроінтеграційних процесів в Україні


Тим часом у Рівному у відповідь на аналогічне звернення депутатів Рівнеради міський голова Володимир Хомко пообіцяв, що питання про проведення сесії буде розглянуте в понеділок, повідомив OGO.ua один із ініціаторів скликання позачергової сесії, депутат Рівнеради Олександр Лащук.

Депутати Рівненської міської ради вимагають скликання позачергової сесії

Нагадаємо, 20 депутатів Рівненської міської ради підписали звернення до міського голови Рівного Володимира Хомка з пропозицією зібрати позачергову сесію Рівнеради. Депутати зазначили, що провести його потрібно не пізніше 27 листопада, після чого розробити звернення до Президента України та голови Верховної Ради щодо зриву підпису асоціації з Європейським Союзом.



Рівненщина: студенти в Острозі організували "Євромайдан"

- У зверненні Рівненська міська рада пропонує скликати позачергове засідання Верховної Ради, на якому розглянути пакет євроінтеграційних законів, висловити недовіру Кабінету міністрів України та сформувати уряд євроінтеграції України, - розповів Олександр Лащук.


Рівняни вийшли на майдан у підтримку євроінтерації [+Фото]







На правах реклами