Ми у Facebook
23.11.2013, 20:23

Боксер Олександр Усик потрапив у ДТП

Це сталося в Сімферополі - рідному місті олімпійського чемпіона, вночі 22 листопада.
В авто, де знаходився Усик разом із дружиною та дітьми, врізалась інша машина. На щастя, в цій ДТП обійшлось без потерпілих.

За останній час це вже не перша аварія з участю відомих українських спортсменів. 20 листопада потрапив у ДТП колишній футболіст національної збірної України Владислав Ващук. З численними травмами він був госпіталізований. А колишній нападник київського "Динамо" Артем Мілевський, який нині грає у Туреччині, на початку місяця в одному з турецьких міст не впорався з керуванням і на шаленій швидкості врізався у захисні бар'єри на перехресті. Сам футболіст не постраждав, а ось авто, кажуть, відновленню не підлягає.

Футболіст Владислав Ващук потрапив у страшну ДТП

Артем Мілевський у Туреччині вщент розбив своє Ferrari [Фото+Відео]

Довідка. Олександр Усик — український професійний боксер, чемпіон світу (2011), чемпіон Європи у напівважкій вазі, чемпіон України, заслужений майстер спорту, олімпійський чемпіон (2012). Народився у 1987 році в Сімферополі. Олімпійську золоту медаль завоював 11 серпня 2012 року, здобувши перемогу над італійським боксером Клементе Руссо. Після фінального поєдинку станцював на ринзі переможний гопак. Закінчив школу № 34 в Сімферополі, в якій навчався разом зі своєю майбутньою дружиною. Закінчив Львівський державний університет фізичної культури. Аспірант Львівського державного університету фізичної культури. Кавалер ордену "За заслуги" ІІ та ІІІ ступеня.



Фото з мережі "В Контакте"

Бокс: феєрична перемога українця Олександра Усика! [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ