Ми у Facebook
24.11.2013, 23:31

Шоу "Битва хорів": лідирує хор Руслани, у якому співає рівнянин [+Відео]

24 листопада на телеканалі "1+1" у шоу "Битва хорів" відбувся перший поєдинок між 8 хоровими колективами, які борються за перемогу і винагороду в 500 000 гривень. У складі хору Руслани, який представляє Львів, на сцену телешоу вийшов рівненський співак Микола Бобрик. Більше про шоу - читайте далі!
Нагадаємо: за правилами шоу, битву почали 8 хорів, по 15 учасників у кожному. До перемоги їх повели зіркові наставники - ними стали виконавці, визнані в Україні, Росії і за кордоном: Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко. У журі телешоу працюють народна артистка України співачка Ніна Матвієнко, народний артист Росії, керівник "Хору Турецького" Михайло Турецький та креативний продюсер телеканалу "1+1" Анатолій Єрема (фото joinfo.com).

За правилами проекту, щоразу один із хорів, які отримали найнижчі бали від суддів (максимальна оцінка становить 30 балів) та найменше голосів глядачів у залі, повинен залишити телешоу. Цього разу, в першій "Битві хорів", найнижчий бал від журі отримали відразу три хори - Володимира Гришка, Алессандро Сафіни та Гаріка Кричевського. Кінцевий результат поєдинку визначило голосування глядацької зали - за його підсумками, хор Сафіни отримав 40% голосів, Кричевського - 34, а Гришка - 26%. Відтак, саме колективу, зірковим наставником якого є Володимир Гришко, доведеться залишити проект. Щоправда, сам наставник просив журі дати його хору ще один шанс, проте судді послались на думку глядацької зали - з нею, мовляв, сперечатись не варто.

А ось найвищу оцінку суддів - 30 балів, тобто по найвищому балу від кожного із трьох членів журі, здобув хор міста Львів, зірковим тренером якого є Руслана.



Нагадаємо, саме у складі цього колективу виступає рівненський співак Микола Бобрик.



Шоу "Битва хорів": у хорі Руслани співатиме рівнянин!

Оцінюючи виступ підопічних Руслани, Анатолій Єрема зізнався, що перед початком шоу не планував ставити комусь найвищий бал, але після виступу цього хору, мусив відступити від запланованого. А Ніна Матвієнко зізналась, що не могла не поставити найвищий бал хору, який так майстерно виконав її пісню.

Як виступив хор Руслани, у якому співає рівнянин Микола Бобрик? Дивіться відео!



Учасник шоу «Битва хорів» рівнянин Микола Бобрик: «Я вдячний долі, що мені випала можливість познайомитися та попрацювати з Русланою» [+ІНТЕРВ'Ю]



Отож, слідкуймо за подальшим перебігом шоу і вболіваймо за хор Руслани та нашого земляка Миколу Бобрика!

Відео з групи "Битва хорів" "В Контакте"





На правах реклами