Ми у Facebook
25.11.2013, 07:58

Щоденний гороскоп: проявіть себе!

Добре спілкуватися, домовлятися, навчатися, робити професійну та ділову кар’єру. Нові справи починати не варто – можливі помилки у розрахунках та навіть дезінформація.
Астрологічний прогноз: 25 листопада 2013, понеділок.

22 місячна доба. Місяць у знаку Лева/Діви (третя чверть, спадає).

Девіз дня – покажіть, на що ви здатні, проявіть себе як цікаву і активну особистість.

Новий робочий тиждень розпочнеться активно, завзято, оптимістично.

Особливо яскраво покажуть себе шоумени та інші творчі особистості, будь-які люди з акторськими здібностями.

Добре налагоджувати контакти, спілкуватися по телефону, призначати ділові зустрічі, проявляти свої професійні та організаційні якості. У колективах буде досить гамірно, можливе емоційне обговорення різних новин і подій вчорашньої неділі.

Гороскоп на тиждень 25 листопада - 1 грудня

До 14:00 над словами «понеділок – день важкий» багато хто буде сміятися. А потім раптом безтурботність зникне (можливо, після якоїсь новини чи неприємного зауваження), прийде усвідомлення, що треба виконувати якусь конкретну роботу, займатися нудними завданнями, виправляти якісь помилки, щось доробляти, розгрібати…

Діловий гороскоп на листопад 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

Друга половина дня та вечір – не кращий час для початку нових справ, фінансових звітів та математичних розрахунків. Можливі помилки, непорозуміння через неуважність, свідомий обман чи несвідоме перекручення фактів. Кожен зосередиться на власних проблемах, і допомоги від ближнього дочекатися буде важко.

Щодо особистого життя - не плачте за минулим і не намагайтеся відновити стосунки, які самі й зруйнували. Краще пофантазуйте, як побудувати своє щастя у майбутньому.

Любовний гороскоп на листопад 2013






На правах реклами