Ми у Facebook
26.11.2013, 14:51

Ось як пояснив Янукович, чому призупинив асоціацію

Президент України Віктор Янукович запевняє, що не зробить жодного кроку на шкоду Україні і її народу. Він пояснив у зверненні до українського народу, що йому доводиться вдаватися до непростих рішень, ризикуючи бути незрозумілим.
"Я хочу, щоб у нашій великій українській родині був мир і спокій. Як батько не може залишити сім'ю без хліба, так і я не маю права залишити людей напризволяще з тими проблемами, які можуть виникнути, якщо під тиском, який ми відчуваємо, зупиниться виробництво, і мільйони громадян будуть викинуті на вулиці", - сказав він у зверненні до українського народу, текст якого оприлюднений на сайті глави держави в понеділок.

Рівненський міський голова страшенно розчарований призупиненням євроінтеграції

"Тому мені доводиться вдаватися до непростих рішень. Тому іноді я ризикую бути незрозумілим. І тому я прошу сьогодні наш народ уважно вислухати мене особисто. Я ніколи не зроблю жодного кроку на шкоду Україні і народу. Воля громадян України була, є і буде вирішальною для кожного мого рішення. Я хочу, щоб люди знали це", - підкреслив Президент.

Євромайдан у Києві. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

Нагадаємо, 21 листопада уряд України прийняв рішення призупинити процес підготовки країни до укладення договору про асоціацію з Євросоюзом.





На правах реклами