Ми у Facebook
26.11.2013, 18:24

Суд навколо автозаправки у Рівному: нове засідання

У вівторок, 26 листопада, відбулось чергове засідання Рівненського міського суду щодо скасування мораторію на будівництво автозаправних станцій на вулицях Басівкутській та Соборній.
Як повідомив у групі "Рівненщина політична" в мережі Facebook депутат Рівнеради Олександр Лащук, який допомагає жителям Басівкутської-противникам будівництва заправки відстояти свої права у суді, представники заявника - нафтової компанії - на засідання не з’явились.

"Можливо це пов’язано з переговорами про нову земельну ділянку, що ведуть місцеві чиновники", - зазначив депутат Рівнеради.

Наступне засідання суду заплановане на 12 грудня 2013 року. Початок о 14 годині.

Конфлікт на будівництві автозаправки у Рівному: подробиці з місця події

- Прохання до рівнян подавати звернення на залучення їх третіми особами у справі, - пише Олександр Лащук. - Не можна допустити скасування мораторію.

У Рівному депутат прийшов до суду ... з каністрою

Нагадаємо: власники всеукраїнської мережі автозаправних станцій намагаються через суд домогтись скасування мораторію до 2020 року на будівництво АЗС по вул.Соборній, 420 та на перехресті вулиць Басівкутської-Федіна у Рівному. Саме ці дві земельні ділянки, де мали будувати АЗС, викликали впродовж останніх років найгостріше протистояння між майбутніми забудовниками та місцевими жителями. Відтак, на початку року Рівнерада встановила мораторій на будівництво цих двох заправок до 2020 року.






На правах реклами