Ми у Facebook
28.11.2013, 08:01

У Рівне приїде віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул

Олександр Вілкул перебуватиме з робочим візитом у Рівненській області 28 листопада.
Віце-прем’єр-міністр проведе робочу нараду щодо створення сучасних промислових кластерів з виробництва поновлюваного палива, зокрема, з побутових відходів та використання його на вітчизняних підприємствах. За рахунок таких кластерів зменшується використання природного газу, вирішуються екологічні питання, надходять інвестиції та створюються робочі місця, повідомляє прес-служба РОДА.

Програма робочої поїздки Олександра Вілкула:

11:00 - Перша частина наради пройде на підприємстві «Укреко-Індастрі», яке забезпечує збір і сортування сміття, після чого подрібнює його і перетворює на альтернативне паливо - флафф.

Місце проведення: Рівненський район, с. Шпанів, вул. Лугова, 27.

Віктор Ющенко їде на Рівненщину

12:00 - Друга частина наради пройде на підприємстві «Волинь-Цемент», в обертових печах якого флафф спалюється разом з пиловугільною сумішшю під час виробництва цементу.

Місце проведення: м. Здолбунів, вул. Шевченка, 1.

Після наради – підхід до ЗМІ.

Де саме побував міністр оборони на Рівненщині [+Фото]

14:00 - Олександр Вілкул проведе виїзне засідання колегії Мінрегіону, де будуть розглянуті питання переробки та вторинного використання побутових відходів, а також - про створення ОСББ (об’єднань співвласників багатоквартирних будинків).

У Рівному вже не чекають нікого із високопосадовців

У засіданні колегії також візьмуть участь Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник, голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Берташ та профільні заступники голів облдержадміністрацій.

Місце проведення: м. Рівне, майдан Просвіти, 1, ОДА.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ