Ми у Facebook
29.11.2013, 08:00

Щоденний гороскоп: легко помилитися й переоцінити свої сили

Гарний день для творчості, занять мистецтвом. Нові проекти наштовхнуться на перешкоди. Можливі невдоволення собою, партнерськими стосунками, плітки та дрібна суєта.
Астрологічний прогноз: 29 листопада 2013, п’ятниця.

26 місячна доба. Місяць у знаку Терезів (четверта чверть, спадає).

Кінець робочого тижня буде активним і щедрим на творчі ідеї, громадські ініціативи та емоційні сплески. Багато людей розкриють в собі такі здібності, про що ніхто й гадки не мав – навіть вони самі.

Гороскоп на тиждень 25 листопада - 1 грудня

Але у бізнесі, сфері фінансів і стосунках між людьми можуть виникати досить неприємні, каламутні ситуації. Ймовірні вихваляння й хизування, перебільшення власних досягнень, розмови за спиною та відкриті прояви невдоволення.

Діловий гороскоп на листопад 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

Щоб не загрузнути у болоті власних амбіцій та роздвоєння бажань «між розумними та вродливими», краще не встрявати в дрібні інтриги й балачки, не починати нових справ, не ображатися, стримувати роздратування у спілкуванні з партнерами. І взагалі – переключитися на високе мистецтво та приємні вихідні.

На роботі й на вулиці постарайтеся бути максимально зібраними і уважними. Дуже легко помилитися й переоцінити свої сили.

Під впливом емоцій і несподіваних бажань не витрачайте даремно грошей на непотрібні покупки й не провокуйте крадіїв та шахраїв.

Дотримуйтесь правильного режиму дня та сну і не переїдайте.

Вечір ідеально підходить для романтичних пригод і побачень.

Любовний гороскоп на листопад 2013





На правах реклами