Ми у Facebook
29.11.2013, 14:36

Новий номер журналу ВІТАЄМО! з'явиться 4 грудня

Три дні лишилося до виходу третього номера оновленого рівненського глянцевого журналу «ВІТАЄМО!». Саме час розповісти про те, чим потішить видання напередодні зимових свят!..
Я часто розмірковувала про знайому всім життєву закономірність: Диво – щось несподівано особливе та приємне – нізащо не стається з нами в той момент, коли ми його, здається, найбільше потребуємо й чекаємо. І, навпаки, коли не чекаємо – Диво зненацька трапляється й перевертає все наше життя! Чому? – питала я себе… І одного довгого тихого вечора відповіді прийшли до мене самі. Про все я написала в своїй редакторській колонці. Прочитаєте – обов’язково поділіться зі мною власними думками з того приводу!..

А тепер про те, чим же потішить третій номер журналу «ВІТАЄМО!»?!..



Уже стало доброю традицією, що журналу «ВІТАЄМО!» відомі рівняни довіряють найсокровенніше. Власними життєвими історіями на сторінках видання цього разу відверто ділиться політик Олександр НЕСТЕРУК.





«Не панікуйте. Життя саме дасть відповідь на усі запитання!» - вважає відома рівненська радіоведуча Оксана ЮРЧЕНКО.



І разом із Оксаною на сторінках нашого журналу секретами щастя діляться ще 10 знаних особистостей нашого міста, серед них – заступник голови ОДА Олексій ГУБАНОВ, актриса Ніна НІКОЛАЄВА, фотохудожник Едуард ХИТРИЙ, народна майстриня Зоя РОМАНОВА. Загалом назбирали аж 53 рецепти!

Осінній випуск рівненського журналу ВІТАЄМО! створив ажіотаж

«Маленька дівчинка, яка потайки одягає мамину весільну сукню й кружляє в ній перед дзеркалом… Це – я!.. Я – принцеса!.. Саме такою пригадую себе в дитинстві. Я мріяла, що моє весілля буде справжнісінькою казкою, і за руку мене в цей день триматиме відважний красивий принц із добрим серцем. А потім по життю ми підемо разом – закохані й щасливі! Сьогодні мені 20!..» - так починає розповідь про своє сімейне життя прекрасна світла щира й відверта рівнянка. Хто? Дізнавайтеся на сторінках журналу в новому спецпроекті «Давай одружимося!»

Хто ж поділився сокровенними спогадами у "Щоденнику нареченої", дізнавайтеся на сторінках журналу "ВІТАЄМО!"
Хто ж поділився сокровенними спогадами у "Щоденнику нареченої", дізнавайтеся на сторінках журналу "ВІТАЄМО!"


А також для вас – подробиці весіль «зірок» нашого міста!

Христина ДАНИЛОВА та Олексій СИВОЛАП - герої нового спецпроекту "Давай одружимося"
Христина ДАНИЛОВА та Олексій СИВОЛАП - герої нового спецпроекту "Давай одружимося"


У Рівному вийшов літній випуск глянцевого журналу ВІТАЄМО!

Разом із відомими фотографами Рівного ми обрали сімку найпопулярніших місць для фотосесій на Рівненщині. Чи з відусюди ви вже маєте знімки – звіряйте з нашим рейтингом!

Острозький замок - одне із ваших улюблених місць для фотосесій на Рівненщині
Острозький замок - одне із ваших улюблених місць для фотосесій на Рівненщині



Пишу цей анонс і розумію, що найголовнішого у своїй редакторській колонці так і не сказала. Але ж краще пізно, ніж ніколи! Та й хіба буває пізно для щирості?! Тож… Диво – завжди всередині нас! Дозвольте лише собі бути справжніми!..

З любов'ю і повагою,
головний редактор журналу "ВІТАЄМО!"
Олена ГАВРИЛЮК





На правах реклами