Ми у Facebook
29.11.2013, 09:54

Рівняни, взявшись за руки, з'єднають Україну та Європу

Найбільший живий ланцюг в історії України утворять сьогодні українці, що виступають за асоціацію України з ЄС. Люди в багатьох містах 29 листопада візьмуться за руки й з'єднають Київ з Євросоюзом. Ланцюг пролягає й через Рівне, тому усіх рівня просять вийти на вулиці й взятися за руки.
Маршрут живого ланцюга проляже від Києва автомобільними шляхами до міжнародного пункту пропуску Шегині (Львівська область), що на кордоні з Польщею.

На Рівненщині основними точками ланцюга стане Дубно, Рівне та Корець.

Маршрут ланцюга у Рівному: вул. Київська від Зоопарку - Автовокзал - 12 школа - Покровський собор - майдан Незалежності - Органний зал - Пивзавод - Дубенське кладовище - заправка "Окко" на перетині вулиць Макарова та Дубенська - світлофор у житловому масиві по вул. Дубенській - Аеропорт. Вже далі маршрут "живого" ланцюга простягнеться до міста Дубно.

У ланцюг може стати кожен, вийшовши на вулицю й взявши іншого учасника ланцюга за руку.

З'єднання ланцюга в телефонному режимі координуватиме відповідальний за організацію акції на Рівненщині, тележурналіст, політик і громадський активіст Олександр Курсик. Номер телефону для координації - (097)9196028.

Збір на вулиці відбудеться об 11.00 29 листопада, а о 12.00 ланцюг має з'єднатися.





На правах реклами