Ми у Facebook
30.11.2013, 10:19

Знайомтесь: учасниці конкурсу краси "Перлина МЕГУ-2013"! [ч.3] [+Фото]

5 грудня у Рівному відбудеться конкурс краси "Перлина МЕГУ-2013". Його учасниці - студентки Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука. Продовжуймо знайомитись із красунями!
Ольга ВАСЮХА

Народилась 29 травня 1993 року. Навчається на ІV курсі факультету журналістики. За знаком зодіаку Близнюки.

Хобі - кататися на велосипеді, грати на фортепіано, східні танці та симпатичні хлопці. Нині мріє перемогти у конкурсі краси. Життєве кредо: «Завжди випромінювати добро та позитив, йти до своєї мети незважаючи ні на що, а головне усміхаючись, адже усмішка, особисто для мене - найкращі ліки».

Від участі в конкурсі очікує відкрити щось нове для себе, отримати море гарних вражень, позитиву та, звичайно, - перемогти!

Ольга Васюха<br />
Ольга Васюха


ГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЬГУ ВАСЮХУ

Важливі життєві досягнення - переможниця на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах східного танцю та танцю живота, неодноразова учасниця музичних конкурсів по класу фортепіано.

Знайомтесь: учасниці конкурсу краси "Перлина МЕГУ-2013"! [ч.2] [+Фото]

Анна ПРОХОР

Анна Прохор
Анна Прохор


ГОЛОСУВАТИ ЗА АННУ ПРОХОР

Народилась 9 квітня 1995 року. Навчається на ІІ курсі факультету європейської освіти. За знаком зодіаку Овен.

Захоплюється танцями, грою на музичних інструментах та фотографією, обожнює брати участь в організаціях різних свят. Життєве кредо: “Бачу ціль, не бачу перешкод!”. Очікує від конкурсу — перемоги! Вважає, що в неї ще всі важливі життєві перемоги попереду.

Всі учасниці конкурсу краси "Перлина МЕГУ-2013": ФОТОГАЛЕРЕЯ

Катерина СИРОТА

Катерина Сирота
Катерина Сирота


ГОЛОСУВАТИ ЗА КАТЕРИНУ СИРОТУ

Народилась 11 квітня 1994 року. Навчається на ІІІ курсі факультету кібернетики. Хобі — танцювати та співати. Життєве кредо: відкрий себе - і відкриються інші. Займатися тим що любиш і любить тим чим займаєшся. Від участі в конкурсі очікує побачити себе з іншої сторони, здобувши ще одну перемогу над собою, набувши новий життєвий досвід.

Важливі життєві досягнення - це перемоги на багатьох всеукраїнських та обласних конкурсах: «Барви життя», «Молодь обирає здоров’я». Багаторазова переможниця обласного та міського етапу конкурсу «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській», двох разова переможниця обласного конкурсу «Поліські пересмішники». Але найбільшим своїм життєвим досягненням вважає зростання по шкалі людяності, беручи участь у літературно-мистецькому клубі «Крок» при центрі реалібітації інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату.

Знайомтесь: учасниці конкурсу краси "Перлина МЕГУ-2013"! [ч.1] [+Фото]

Ольга ДЕДАРЕВА

Ольга Дедарева
Ольга Дедарева


ГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЬГУ ДЕДАРЕВУ

Народилась 22 живтня 1995 року. Навчається на І курсі історико-філологічного факультету. За знаком зодіаку Терези.

Хобі — співи, танці, грати на музичних інструментах. Мріє бути щасливою та успішною дівчиною. Життєве кредо: «завжди досягати успіху». Очікує від участі в конкурсі нових вражень!

Всі учасниці конкурсу краси "Перлина МЕГУ-2013": ФОТОГАЛЕРЕЯ

ОБЕРІТЬ "ПЕРЛИНУ МЕГУ-2013": ІНТЕРНЕТ-ГОЛОСУВАННЯ





На правах реклами