Ми у Facebook
30.11.2013, 17:03

У Рівному розпочинається загальноміський страйк?

У неділю, 1 грудня, о 12.00 відбудеться Загальноміське Народне Віче на майдані Незалежності. Тим часом Рівненський штаб опору звернувся до народу.
Звернення від Рівненського штабу опору

У зв’язку з непідписанням угоди про асоціацію з ЄС та провалом євроінтеграційних зусиль України, зважаючи на повне ігнорування думки громадськості, будучи шокованими звірячим побиттям громадян України під час розгону мирного мітингу у м. Києві, який відбувся 30 листопада, керуючись тим, що згідно Конституції України єдиним джерелом влади є народ ми, представники Рівненського штабу опору, в підтримку Всеукраїнського страйку оголошуємо про наступні дії:

Початок у Рівному загальноміського страйку.

У Рівному Євромайдан не чіпатимуть [+Фото]

- Звертаємося до представників громадських організацій, політичних партій, міської влади, студентських організацій, усіх небайдужих громадян про створення єдиного фронту опору;
- Звертаємося до всіх рівнян, підприємців, керівників підприємств, організацій та установ, студентів, представників органів місцевого самоврядування тощо долучитися до безстрокових страйків та акцій громадської непокори;
- Звертаємось до представників правоохоронних органів з вимогою забезпечення реалізації прав громадян на мирні зібрання;
- Звертаємось до керівництва та військовослужбовців Оперативного командування «Північ» з вимогою виконати свій конституційний обов’язок й захистити український народ.
- Звертаємось до всіх порядних членів провладних партій скласти партійні квитки, чим зняти з себе відповідальність за звірства, які чинить правляча верхівка по відношенню до свого народу.
- Звертаємось до всіх міст та містечок України долучитися до загальнодержавного страйку та створень локальних точок опору диктаторському режиму Януковича.

Беркут розігнав київський Майдан [Фото+Відео]

Наші вимоги:

1. Відставка Президента України Віктора Януковича, як особи, яка повністю відповідальна за безчинства, які творяться владою сьогодні в Україні. Проведення дострокових президентських та парламентських виборів.
2. Відставка Кабінету міністрів України.
3. Покарання винних за звірячі побиття учасників мирних зібрань.
4. Відновлення курсу на євроінтеграцію України.

Рівнянин - серед затриманих у Києві учасників Євромайдану [+СПИСОК]





На правах реклами