Ми у Facebook
02.12.2013, 11:51

У Києві побили та затримали рівненського депутата

Фото не є прямою ілюстрацією

"Беркутівці" у Києві побили та затримали депутата Корецьої районної ради Олександра Солоненка. Нині депутат знаходиться у Шевченківському райвідділі міліції. Яка подальша доля рівненського "свободівця"? Читайте далі!
У спільноті "Рівненщина політична" в одій з соціальних мереж з'явився запис депутата Острозької міської ради Сергія Рибачка про побиття та затримання депутата Корецької районної ради Олександра Солоненка.

Де дізнаватись правду про Євромайдан: ТОП-10 адекватних джерел інформації

"У Києві співробітники Беркуту побили і затримали депутата Корецької райради від ВО "Свобода" Олександра Солоненка. Рівненські свободівці вже відшукали куди його відвезли - він у Шевченківському райвідділі на Герцена, 9. У приміщенні зараз перебуває народний депутат Олег Осуховський, який разом з адвокатами намагається визволити Олександра. Під райвідділом уже збираються активісти рівненської "Свободи". Вимагають звільнити затриманого депутата. Там же ж знаходиться депутат облради Олексій Бучинський".



Рівняни на київському Євромайдані [+Фото]

- Вночі ми пікетували Шевченківський райвідділ міліції. Депутату Олександру Солоненку "шиють" справу та хочуть дати серйозний термін, - розповів телефоном із Києва депутат Рівненської обласної ради Олексій Бучинський. - Він же просто брав участь у мирній акції протесту, а його побив та затримав рівненський Беркут.

Колишній редактор рівненської газети "ОГО" Ірина Садова: "Євромайдан - це величезний крок вперед"

Інформацію про подальшу долю рівненського депутата та нові подробиці з рівненського та київського Євромайданів читайте на порталі OGO.ua!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ