Ми у Facebook
02.12.2013, 16:34

Як рівнянкам доглядати за обличчям взимку?

Взимку на вулиці холодно, а в приміщеннях повітря дуже сухе. Крім того, різко знижується кількість вітамінів та інших корисних речовин, які ми отримуємо з їжею. Все це позначається на стані шкіри. Як правильно доглядати за шкірою обличчя в зимовий період, щоб захистити її від несприятливих умов?
Основна зимова проблема зі шкірою - зневоднення. Тому основне завдання догляду за шкірою в холодну пору року - зволоження. Ранкові зволожуючі креми в зимовий час року наносять на обличчя не пізніше, ніж за годину до виходу на вулицю.

Не завадить доповнити догляд за обличчям і жирними поживними масками, які найкраще робити два рази на тиждень. Якщо шкіра від морозу почала лущитися, то перед тим, як наносити на обличчя живильну маску, не завадить зробити на 2-3 хвилини парову ванночку, промокнути обличчя рушником і тільки після цього наносити маску. Маска цілком може бути «домашньою». Наприклад, із суміші зі збитого яєчного білка і меду. Також добре підходять маски з оливковою олією, яка відмінно живить і заспокоює шкіру.



Як зволожити повітря в оселях

На зимовий період краще уважно переглянути традиційні засоби й очищення шкіри. Бажано відмовитися від очищувальних засобів, що підсушують шкіру: лосьйонів на спирту, скрабів, пілінгу і мила. Їх можна замінити більш м'яким по дії косметичним молочком. До речі, натуральними замінниками косметичного молочка є сметана, кефір або молоко з рослинною олією (краще оливковою першого або холодного віджиму). Засіб наносять на обличчя тонким шаром, а потім знімають сухим ватним тампоном або губкою.



Харчовий пластик і здоров'я: наскільки безпечна пластикова тара?

Замість вмивання водою з милом взимку краще використовувати методику «бережного вмивання»: ретельно протерти обличчя косметичним молочком, змити його залишки теплою кип'яченою водою, просушити шкіру, протерти очищуючим засобом і тільки після цього наносити денний крем і/або декоративну косметику.



Губи в морози часто стають шорсткими і блідими. Має сенс вибирати для зимового часу більш жирну помаду, бажано з вітаміном Е. Якщо ви не користуєтеся декоративною помадою, оберіть гігієнічну або бальзам для губ.

ТОП-13 модних дієт: пропонуємо способи схуднути на всі смаки

Ну, і головне, щоб зберегти квітучий вигляд, необхідно правильно харчуватися. Їжа повинна забезпечувати достатню кількість вітамінів і мікроелементів. Можливо, не завадить підтримати організм курсом вітамінів, хоча б звичайною аскорбіновою кислотою, яка підтримує імунітет. Вони допоможуть краще впоратися з несприятливими умовами не тільки шкірі, але і організму в цілому. Адже профілактичні заходи завжди краще лікувальних!



Сподіваюсь, що рівненські красуні теж мають перевірені рецепти зимового догляду за шкірою обличчя. Жіночий Клуб чекає на них!

Посмішка дня


Чоловік, спостерігаючи, як дружина розкладає косметику, вирішив з'ясувати, що і для чого їй потрібно.
Дружина:
- Ну от дивися: спочатку вмиваюся пінкою, потім - скраб, далі тонік, крем, основа для макіяжу, тональний крем, а потім пудра.
- А навіщо все це?
- Щоб вийшов природний колір обличчя.





На правах реклами