Ми у Facebook
03.12.2013, 17:31

Чи відбудуться концерти Барських, Бабкіна та Вінника в Рівному?

У зв'язку з останніми подіями в Україні кореспонденти порталу OGO.ua вирішили поцікавитися, чи відбудуться концерти Сергія Бабкіна, Макса Барських та Олега Вінника в Рівному?
У соцмережах активно обговорюють концерт Володимира Гришка у Львівській філармонії. Співак днями виступав на сцені "регіоналів" і заявляв, що та сцена і сама Партія регіонів є "святими". Після таких слів євромайданівці закликали прийти на концерт співака і не дозволити йому виступити у стінах філармонії, пише expres.ua.

Щоправда, сам Володимир Гришко скасував концерт у Львові. Він пояснив, що зараз народ повинен бути на майдані, а не в опері.

OGO.ua вирішив уточнити, чи не скасували заплановані на найближчий час концерти Рівному.

Як повідомляють організатори, два концерти відомих артистів Макса Барських та Олега Вінника, заплановані на 14 грудня, відбудуться без змін.

Більшу частину квитків уже розкупили. Як повідомляює оргкомітет концерту Олега Вінника: "Ми вважаємо, що некоректно скасовувати концерти, адже більша частина квитків продана. Особливо активними є мешканці районних центрів: Дубно, Шепетівка, Нетішин, Здолбунів. Люди самі роблять свій вибір. Чи мітингувати, чи йти на страйк - люди вирішують самостійно".

Тіна Кароль вразила рівнян щирістю





Афіша: Репертуар Рівненського облмуздрамтеатру на грудень

Щодо концетру Сергія Бабкіна, який має відбутися в облмуздрамтеатрі 18 грудня, теж змін не передбачається. Квитки активно продаються. Концерт відбудеться!



У Рівному відбудеться "Чоловіча тусовка"





На правах реклами