Ми у Facebook
04.12.2013, 09:11

На Рівненщині затримали жорстокого ґвалтівника

Трагедія сталася на одній із вулиць Володимирця, коли 18–річна студентка поверталася увечері до гуртожитку. Незнайомець наздогнав дівчину, жорстоко побив та… зґвалтував.
Ним виявився раніше судимий 41-річний місцевий житель Сергій. Чоловік, підійшовши ззаду, схопив дівчину руками за шию. Спочатку кривдник вимагав гроші у неї, але встановивши, що дівчина коштів при собі не має, жорстоко її побив та всупереч її волі вступив з нею у статеві зносини, повідомила Ольга Очко з Кузнецовського МВ УМВС України в Рівненській області.

- За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України, – зазначив начальник Кузнецовського МВ підполковник міліції Олег Кульбашний. – Зловмисник затриманий, зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У "врадіївській справі" суд оголосив вирок

Міліціонери одразу кинули всі сили на розшук негідника, хоч мали лише опис потерпілої. Але результат не забарився.

Студентка не вагаючись вказала на свого кривдника під час впізнання, хоча до цього з ним знайома не була. Дівчина зараз перебуває у неврологічному відділенні Володимирецької ЦРЛ під наглядом медиків.

Увага! Розшукується 17-річна Ольга Новак

Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.





На правах реклами