Ми у Facebook
04.12.2013, 11:43

"Ліон" має звільнити скандальну земельну ділянку у парку Рівного

Господарський суд Рівненської області задовольнив позовну заяву прокуратури міста Рівне і зобов'язав власників "Ліону" звільнити землю.
Товароство «Ліоніс» зобов’язали звільнити самовільно захоплену ділянку на території парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка, нормативно-грошова оцінка якої — понад 500 тисяч гривень.

18 жовтня прокуратура м. Рівне звернулася до Господарського суду Рівненської області з позовною заявою в особі Рівненської міської ради у зв’язку з самовільним зайняттям ТзОВ «Ліоніс» земельної ділянки загальною площею 0,05 га, яка знаходиться в санітарно-захисній зоні інженерно-технічних комунікацій і перебуває в постійному користуванні державного комунального підприємства «Міське об’єднання парків культури та відпочинку м. Рівного».

Рівненські активісти поскаржились на власників скандального "Ліона" в Генпрокуратуру [+Фото]

— 27 листопада суд задовольнив вимоги, пред’явлені міською прокуратурою в позовній заяві, та зобов’язав товариство звільнити вказану територію шляхом знесення літнього майданчика і приведення її у придатний для використання стан, — повідомив прокурор міста Андрій Джус.

Кримінальну справу по "Ліону" відкрито - офіційне повідомлення прокуратури [+Фото]

Завдяки прокурорському реагуванню державному комунальному підприємству та громаді повернуто право на задоволення культурних запитів, естетичного виховання, організації відпочинку і дозвілля. Перевірки дотримання земельного законодавства на території Рівного тривають.

"Вам "Ліон" до лампочки", - міський голова Рівного про акції захисників землі у парку Шевченка [+Аудіо]

Про це повідомили у прес-служба прокуратури м.Рівне.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ