Ми у Facebook
04.12.2013, 16:52

Рівненська обласна лікарня отримає нового керівника?

Найближчими днями може бути призначений новий головний лікар Рівненської обласної клінічної лікарні.
Як стало відомо редакції zdolbuniv.com, на цю посаду буде призначений Іван Зима, який до цього довгий час працював головним лікарем Здолбунівської центральної районної лікарні, а останнім часом очолював Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Рівненської обласної ради.

"За нашою інформацією, рішення про “підвищення” Ігора Ярославовича (насправді - Івана Ярославовича - прим. ред.)вже ухвалено і 7-го грудня очікується підпис Василя Берташа під відповідним розпорядженням про призначення нового головного лікаря області", - стверджує видання.

У телефонній розмові з кореспондентом OGO.ua Іван Зима не спростував інформацію про його можливе призначення на посаду головного лікаря Рівненської обласної клінічної лікарні. Проте, зазначив, що ще не знає, чи вже підписане відповідне розпорядження, тому коментувати щось іще зарано.

Іван ЗИМА: його покликання – рятувати людські життя

Іван Зима - за фахом лікар-хірург. Закінчив Тернопільський медичний інститут. У 1999 році прийшов працювати у Здолбунівську центральну районну лікарню, де пройшов шлях від лікаря-хірурга до головного лікаря. Влітку нинішнього року був призначений головним лікарем комунального закладу "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф". Під час парламентських виборів 2012 року був довіреною особою кандидата у народні депутата України Данила Корилкевича.

Нині головним лікарем Рівненської обласної клінічної лікарні є Володимир Лепеха, який у листопаді 2012 року змінив на посаді Володимира Кисіля. Нині Володимир Кисіль працює головним лікарем обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім.В.Поліщука, а до того цей медичний заклад очолював Володимир Лепеха.

У Рівному в обласній лікарні та діагностичному центрі — нові керівники

Як повідомляє rivnepost.rv.ua, у Володимира Лепехи, якого головним лікарем Рівненської обласної клінічної лікарні призначили у листопаді минулого року, закінчився контракт. Підписувати новий контракт із ним голова облдержадміністрації Василь Берташ, за інформацією видання, вочевидь, не буде. Як розповів начальник обласного управління охорони здоров'я Віталій Бойко, щодо пана Лепехи «були питання». За словами Бойка, Володимир Лепеха, можливо, очолить центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Тобто той самий заклад, керівником якого нині працює Іван Зима.





На правах реклами