Ми у Facebook
04.12.2013, 18:40

Кривава бійка у Рівному: в кафе поранили людину

У Рівному в одному із кафе, троє невідомих чоловіків, перебуваючи в нетверезому стані, вчинили бійку. Одного з них з тяжкими травмами було доставлено до центральної міської лікарні, а інших двох винуватців події - до Рівненського міського відділу міліції.
Як повідомила Вікторія Бондар із УДСО при УМВС України в Рівненській області, близько другої години ночі на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов тривожний сигнал. На місце виклику було направлено наряд групи затримання Державної служби охорони.

Працівники відпочинкового закладу вказали правоохоронцям на чоловіків, які зчинили бійку у кафе. Одного з них з тяжкими травмами було доставлено до центральної міської лікарні, де лікар поставив діагноз – перелом кісток носа та струс головного мозку. Інших двох було доставлено до Рівненського міського відділу міліції для з`ясування обставин даної події та винесення відповідного процесуального рішення.

Усі троє чоловіків – місцеві жителі. За словами правоохоронців, вони перебували в стані сильного алкогольного сп`яніння.

Обидві сторони конфлікту написали зустрічні заяви. Наразі слідчі з’ясовують всі подробиці даної нічної пригоди.





На правах реклами