Ми у Facebook
05.12.2013, 10:32

Чи засвітять у Києві головну ялинку країни?

newsradio.com.ua

Після розгону Євромайдану 30 листопада, головна ялинка столиці опинилася в епіцентрі протестів. Каркас обвішений різноманітними гаслами, а зелене покриття вже непридатне для використання. Але міський голова Києва не втрачає надії засвітити новорічне дерево. Чи засвітять у Києві головну ялинку?
В планах було спорудження головної ялинки з візерунками національного орнаменту з усіх регіонів України.

Фото: segodnya.ua
Фото: segodnya.ua


А ось так виглядає нині виглядає столична ялинка. Мітингувальники повісили на неї різноманітні гасла, а зелений картас вже не придатний для її спорудження.

Фото: zyalt.livejournal.com
Фото: zyalt.livejournal.com


Фото: segodnya.ua
Фото: segodnya.ua


Фото: segodnya.ua
Фото: segodnya.ua


Елки-палки. Воскресный Евромайдан [Фото + Видео]


Євромайдан у Києві. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

Вчора ж з'явилася інформація про те, що влада Києва розглядає варіант придбання живої ялини, яка стане головною новорічною ялинкою країни 2014 року.

Як пише Gazeta.ua, заступник голови КМДА Віктор Корж повідомив: "Зараз будемо шукати варіанти, як купити, або просити наших колег, може, з Івано-Франківської, Житомирської або Львівській області, щоб купити справжню ялину, максимально можливого розміру, і встановити її, прикрасити на тому місці, де нам порадять наші кияни".


Рівне. Четвер, 5 грудня 2013. Євромайдан-ОНЛАЙН [+Відео]


Зараз прийняли рішення звернутися до киян, щоб вирішити де буде знаходитися новорічна ялинка Києва-2014. Так, кияни можуть подзвонити по телефону на номер 15-51 і викласти свою думку з цього приводу.





На правах реклами