Ми у Facebook
05.12.2013, 14:51

У Рівному студентка стала міським головою [+Фото]

4 грудня у виконавчому комітеті Рівненської міської ради пройшов «День з керманичами міста». Так, на один день міським головою Рівного стала студентка Національного університету водного господарства та природокористування Ольга Герус.
Нагадаємо, для того, щоб взяти участь в акції "День з керманичами міста", потрібно було до 27 листопада заповнити заявку на сайті Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому. В аплікаційній формі достатньо було вказати інформацію про себе та свої досягнення у культурно-мистецькому, спортивному житті університету, участь у студентському самоврядуванні.

- 4 грудня починаючи з 8 години ранку до 17 години 30 хвилин студенти мають можливість попрацювати разом із міським головою, заступниками, начальниками управлінь. Тим самим провести повноцінний робочий день, - обіцяла потенційним учасникам проекту заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська. - Після цього студенти зможуть зробити свої, хоча і не повноцінні, але висновки.



У Рівному на один день змінять чиновників




І ось "День з керманичами міста" відбувся! Цього року 24 студенти 3-5 курсів вищих навчальних закладів Рівного провели повний робочий день з керівниками виконавчих органів Рівненської міської ради. Роль міського голови на один день взяла на себе студентка НУВГП Ольга Герус.

Ольга Герус
Ольга Герус


Міський голова Рівного Володимир Хомко впевнений, що всі студенти, які взяли участь в цій акції, у майбутньому стануть успішними людьми. Адже вони здобули цікавий і корисний для себе досвід. Студенти стажуванням з керманичами міста задоволені, але наголошують, що його варто зробити тривалішим, а саму акцію проводити частіше.






На правах реклами