Ми у Facebook
05.12.2013, 21:56

На Рівненщині стартує конкурс «Учитель року-2014»

school-world.com.ua

Протягом грудня та січня в області триватиме другий тур конкурсу «Учитель року-2014». Його учасники – вчителі та директори загальноосвітніх шкіл та шкіл - інтернатів краю зможуть продемонструвати свої методики викладання та презентувати журі конкурсу власний досвід роботи з учнями.
Усього організатори освітніх змагань підготували шість завдань, які і покажуть хто буде кращим педагогом в області. Вчителі проведуть урок, пройдуть тестування з фахової майстерності та захистять власні педагогічні ідеї. Змагатимуться цьогоріч учасники конкурсу у п’яти номінаціях - «Директор школи», «Початкові класи», «Світова література», «Географія» та «Трудове навчання». За підсумками обласного туру переможці кожної номінації презентуватимуть Рівненщину на заключному етапі Всеукраїнського конкурсу, який відбудеться у березні 2014 року.

Названо кращих вчителів Рівненщини

- Такий конкурс – це можливість для кожного учасника – від молодого учителя школи до директора самовиразитись та перейняти педагогічний досвід колег. А ще показати неординарний підхід до уроку та особисті таланти, - наголосив начальник Рівненського обласного управління освіти і науки Григорій Таргонський.

Нагадаємо, що конкурс "Учитель року" в 2014 році пройде вже 19 раз. За цей час Рівненщина шість разів ставала місцем проведення фіналу цього педагогічного змагання. Область гордиться вчителями-переможцями Всеукраїнського конкурсу "Учитель року" - це заслужені вчителі України Віктор Мисан, Олег Фідря (обидва перемогли у номінації "Історія") та Олег Желюк (номінація "фізика").

У 2013 для переможців конкурсу з ініціативи голови облдержадміністрації Василя Берташа було встановлено премії у розмірі двох посадових окладів учителя вищої категорії, а це 3558 гривень.





На правах реклами