Ми у Facebook
05.12.2013, 23:01

Купіть креативний подарунок чоловікам у їхній день

6 грудня, у День Збройних сил України, рівнянки традиційно вітають чоловіків. І неважливо, що не всі вони військові. Але ж захисники, чоловіки! Який оригінальний подарунок можна їм презентувати в цей день?
Ви не встигли придбати подарунок? Нічого страшного! Головне, привітати коханого смачним сніданком і запросити на святкову вечерю з подарунками.

Якщо ви ще незаміжня, то домовтеся про святкове побачення, вітаючи телефонічно. А далі… вважайте, що обідньої перерви у вас немає, бо ви йдете вибирати подарунок Йому.

Який подарунок обрати чоловіку до 6 грудня? [+ПОРАДИ]

Звісно, можна обмежитися дезодорантом, піною для гоління чи краваткою в смужку.

Але сучасні чоловіки – істоти креативні. Тому Жіночий Клуб вирішив порадити найоригінальніші подарунки на 6 грудня.

Сьогодні - День Збройних Сил України. Не забудьте привітати своїх чоловіків!

Онучі «Гвардійські»



Онучі – саме те, що треба. Ті, хто в армії служив, згадають 45-секундні підйоми і відбої. А хто ні – відчує себе справжнім воякою, намотуючи текстильний виріб на ноги.

До речі, виробники запевняють – онучі кращі за шкарпетки. Вони швидше сохнуть, краще «вливаються» у взуття, не намокають і гріють.

Телескопічна скляночка



Пиття із пластикових стаканчиків шкодить здоров’ю. А відзначити День Збройних Сил чоловічій половині ой як захочеться. Щонайменше – чарочкою кави. Тож, поки його друзі будуть ловити одноразові стаканчики, рознесені вітром, Ваш коханий дістане власну тару. У складеному вигляді ця штука виглядає як металевий медальйончик, що влізе в кишеню. Але варто перевернути його догори дном, як з медальйончика виросте повноцінна склянка!

Алкотестер!



Після «святкування» коханий лізе за кермо? Буває. І аргументів проти «Я абсолютно тверезий» часто не знаходиться. А от з маленьким алкотестером, який можна носити в кишені, або в якості брелка, Ви завжди зможете задокументувати ступінь сп’яніння. Треба просто дихнути у трубочку, і на екранчику висвітиться кількість проміле. 0,3 – це приблизно келих пива. Далі рахуйте самі. А коли порахуєте, покажіть результат коханому і нагадайте, що це заборонено законом. Просто і корисно:)

Машинка на радіокеруванні ))



Справжньому чоловікові потрібна бойова машина. Хоча б іграшкова. Тому машинка на радіокеруванні викличе масу емоцій у Вашого коханого. Вперед-назад, включити-виключити фари, повідкривати всі дверцята… Єдина біда – ця іграшка відбере від Вас хлопця на кілька годин точно:)

Як і чим вітають рівнянки своїх чоловіків? [ОПИТУВАННЯ]

Жіночий Клуб сподівається, що який би подарунок ви не обрали, любі рівнянки, він обов’язково сподобається Вашій половинці. Вдалого дня і романтичного вечора:)



Посмішка дня

- Коханий! Я підготувала до твого свята чудовий подарунок!
- Так покажи його мені!
- Зачекай! Я якраз його вдягаю.





На правах реклами