Ми у Facebook
06.12.2013, 20:49

Ані Лорак записала кліп з Ігорем Крутим та Ігорем Ніколаєвим [+Фото]

5 грудня відбулися зйомки нового кліпу відомої української співачки Ані Лорак. У кліпі вона знялася разом з Ігорем Крутим та Ігорем Ніколаєвим. Режисером кліпу "Снится сон" стала Катарена Царик. Про подробиці зйомок читайте далі!
Музику пісні "Снится сон" написав Ігор Крутой, а текст - Ігор Ніколаєв. Вона присвячена усім діткам, яким не дуже пощастило в житті і вони змушені виховуватися в інтернатах. Ця тема особливо близька співачці Ані Лорак, адже в дитинстві дівчина і сама жила в інтернаті.

- "Снится сон" - це гімн сімейним цінностям, це пісня про материнську любов, про дитячі мрії, про важливість родинного тепла, сили, стійкості та переживання дітей, які виховуються в інтернатах, - зазначено на офіційному сайті співачки. - В основі сюжету кліпу дитина-сирота і сама пісня змушує глядачів замислитися над життям: обійняти свою дитину, зробити з нею уроки, пограти і навіть після важкого робочого дня знайти час на спілкування.

Кліп презентуватимуть напередодні Дня Святого Миколая, а саме 18 грудня під час благодійної акції на "Донбас арені".









- Ми хочемо достукатися до сердець людей, особливо тих, хто хоче мати дітей, але не може, - сказала Ані Лорак в інтерв'ю для elise.com.ua. - І можливо знайшли в собі сили взяти в сім'ю прийомних дітей.

Фото з мережі Facebook





На правах реклами