Ми у Facebook
06.12.2013, 21:44

Труп на Євромайдані: таємницю розкрито

Чоловік, тіло якого знайшли неподалік Майдану Незалежності, помер від відкритої форми туберкульозу - такими є висновки судмедекспертизи.
Зранку на місце події прибули міліція і "швидка". Медики констатували - смерть була ненасильницькою. Під час першого огляду лікарі не виявили жодних пошкоджень або травм голови. Свідки кажуть, що бачили, як у чоловіка йшла ротом кров. Міліція вже встановила його особу. Це мешканець Львівської області, 1962 року народження, раніше судимий, розповідає Перший національний.

- Звернувся громадянин, який себе ідентифікував і назвався, і сказав. Це було о 5-тій годині 25 хвилин, - розповідає начальник Київської станції швидкої допомоги Анатолій Вершигора. - Сказав, що тут рядом біля готелю "Україна" лежить людина, їй потрібно надати допомогу. Він сів разом з бригадою і о 5-ій годині 30 хвилин вони були на місці випадку. На місці випадку бригада застала мертвого чоловіка. Відповідно до наших посадових інструкцій ми викликали працівників міліції. Надійшла оперативна група, яка займається цим.

Виявлення занедбаної форми туберкульозу серед великого скупчення людей спонукало Міністерство охорони здоров'я звернутися до організаторів масових акцій, щоб ті забезпечили якісну та оперативну роботу медпунктів. Також МОЗ просить громадян уважніше ставитися до стану свого здоров'я, а хворих на інфекційні недуги - утриматися від участі у масових заходах.

На Рівненському Євромайдані відбулась провокація? [+Відео]

Нагадаємо, вранці ЗМІ поширили інформацію про те, що неподалік столичного Євромайдану знайшли мертвим невідомого чоловіка.

На Євромайдані знайшли труп

Тим часом народний депутат України Леся Оробець повідомила у Facebook, що упродовж пятниці волонтери Євромайдану встановили своєрідний рекорд - віднайшли сімох осіб, які вважалися зниклими після подій Євромайдану. Серед них - і Олександр Токарев, який, за інформацією, що поширювалась в інтернеті, приїхав із Рівненської області. Залишається встановити місце перебування ще десятьох людей.

Євромайдан. Розшукуються зниклі безвісти





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ