Ми у Facebook
08.12.2013, 08:54

Молитва онлайн: трансляція богослужінь на OGO.ua [НОВЕ]

У неділю вранці чимало людей прямують до храмів. Але є багато тих, хто з різних причин не має змоги відвідувати богослужіння, але теж хотів би долучитись до спілкування з Богом, відчути себе частиною громади вірян. Таку можливість ми вирішили створити на OGO.ua завдяки онлайн-трансляції богослужінь!
Нині - наша перша спроба, тому сервіс працює в тестовому режимі і буде вдосконалюватись. Нині ми якраз ведемо перемовини із представниками різних релігійних конфесій, передусім із Рівного, аби залучити їх до участі в нашому новому проекті. Водночас готові розглянути ваші зауваження та пропозиції.

Висловлюйте свою думку в коментарях - але при цьому поважайте релігійні почуття інших, право кожного мати свій погляд і молитись у тій церкві, яка найближча його душі, або не молитись у жодній. Адже свобода совісті і повага до думки іншого - це така сама складова європейських прав і свобод, як і свобода слова.

Отже, ми починаємо - і далі буде!

Дивитись онлайн-трансляцію богослужіння із Спасо-Преображенського собору Української православної церкви м.Київ

Онлайн трансляція богослужінь з храму блаженного Миколая Чарнецького Української греко-католицької церкви у м.Золочеві (Львівська обл.)

Зверніть увагу: трансляція працює лише під час богослужінь, тому зважайте, будь ласка, на їх розклад.

До слова, нагадаємо, що 8 грудня о 14 годині на майдані Незалежності у Рівному відбудеться спільний молебень за Україну, в якому візьмуть участь священики і віряни Української православної церкви Київського патріархату та Української греко-католицької церкви. Можлива участь і представників інших конфесій.

8 грудня на Євромайдані молитимуться за Україну





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ