Ми у Facebook
08.12.2013, 23:26

Шоу "Битва хорів": львівський хор тримає лідерство [+Фото]

Третій випуск шоу "Битва хорів" не обійшовся без сюрпризів. Журі скористалися правом "вето" і жоден з хорів не покинув проект. А лідером залишається хор Руслани.
Нагадаємо, що після першого ефіру нового вокального шоу на телеканалі "1+1" - "Битва хорів", змагання залишив київський хор Володимира Гришка. Минулого разу за результатами голосування глядачів шоу покинув харківський хор Наталії Гордієнко. А лідером за результатами двох випусків був львівський хор Руслани, в якому співає рівнянин Микола Бобрик.

Змагання за 500 000 цього разу продовжили 6 колективів. Першим виступив донецький хор Злати Огневич. Судді поставили вокалістам 27 балів. Другим був хор Ірини Білик. Хлопці не приховували свого хвилювання, адже минулого тижня саме вони потрапили в номінацію на вибуття разом із хором Наталії Гордієнко.



Шоу "Битва хорів": змагання залишив хор Наталії Гордієнко [Фото+Відео]

Цього разу їх результат - 28 балів. Журі вразив жіночий хор Алесандро Сафіни. Цього разу заспівали веселу пісню і показали свої вокальні здібності. Одеський хор Гаріка Кричевського за пісню "Enjoy the scielence" отримав 26 балів.

Руслана ж, натхненна успіхом у попередніх ефірах, вирішила не знижувати планку, а навпаки ще більше займалася зі своїми підопічними. Зірка навіть змусила учасників хору повалятися в багнюці. А пісня "Водограй" у виконанні львівського хору викликала шквал оплесків та найвищі оцінки журі.



Шоу "Битва хорів": чи втримає лідерство хор Руслани, у якому співає рівнянин? [Фото+Відео]

Вінницький хор Олега Скрипки завершував концертну програму. За виконання зарубіжної пісні на етнолад учасники отримали 27 балів. Крім того, в ефірі виступив квартет наставників, які виконали пісню "Очи чорние".



За результатами оцінок журі у номінацію потрапили одразу ж чотири хори. Але журі вирішили скористатися правом "вето" та залишили в проекті усі колективи.

Хто покине проект наступного разу - дізнаємось вже наступного тижня!





На правах реклами