Ми у Facebook
08.12.2013, 23:35

ТСН та УНІАН прагнуть розробити «План дій для країни» [+Відео]

11 грудня Телевізійна служба новин та інформаційне агентство УНІАН організовують круглий стіл «План дій для країни». На нього запросять 15 представників церкви, місцевих громад, визначних лікарів, науковців, письменників, спортсменів, яких оберуть шляхом голосування.
- Ми запрошуємо найшанованіших людей нашої держави для участі у круглому столі щодо пошуку шляхів виходу із ситуації, яка склалась в державі. В цьому списку немає політиків – але є представники церкви, місцевих громад, визначні лікарі, наукові, письменники, спортсмени тощо – саме ті люди, якими може пишатися наша країна, - зазначено на сайті TSN.ua.

- Ми віримо в те, що саме в такому діалозі наше суспільство отримає план дій, який не зможуть проігнорувати наші політики. Оберіть із запропонованого списку 15 особистостей, яких Ви б хотіли бачити учасниками цієї дискусії, - зазначено у зверненні TSN.ua.

На телеканалі 1+1 також транслюють ролик, в якому закликають взяти участь в розробці плану дій для країни та обрати тих, хто зможе написати план подальших дій.

Журналісти не страйкують



Проголосувати за людей, яким ви довіряєте можна на сайті TSN.ua. Станом на 8 грудня лідерство у голосуванні тримають співак Святослав Вакарчук, мер Львова Андрій Садовий та письменниця Ліна Костенко.

Ліна Костенко у Рівному





На правах реклами