Ми у Facebook
10.12.2013, 14:00

Українка претендує на корону конкурсу краси "Міс Інтернешнл-2013" [Фото+Відео]

У столиці Японії Токіо стартує один з найпрестижніших у світі конкурсів краси "Міс Інтернешнл-2013". Ім'я переможниці оголосять 17 грудня. Серед учасниць конкурсу - і представниця України! Дивіться відео з презентацією учасниць!
"Міс Інтернешнл" - четвертий за величиною конкурс краси у світі. Це один із найпрестижніших конкурсів краси у світі, поряд із конкурсами "Міс Всесвіт", "Міс Світу" і "Міс Земля". Проводиться він вже у 53-й раз. У понеділок у Токіо відбулася прес-конференція учасниць "Міс Інтернешнл-2013", повідомляє "Укрінформ".

На конкурсі краси "Міс Інтернешнл" оцінюють не лише зовнішність учасниць - від конкурсанток очікується образ «Послів миру і краси», прояв чуйності, доброзичливості, дружелюбності, краси, інтелекту, здатності до прийняття рішень, і найголовніше, лояльності до інших країн. Заключним завданням для конкурсанток "Міс Інтернешнл" є презентація промови-переконання у необхідності миру на Землі.

Україну на конкурсі "Міс Інтернешнл-2013" представляє 22-річна студентка Маргарита Горбик. На конкурсі "Міс Україна-2011" Маргарита завоювала титул "Міс глядацьких симпатій".







Конкурс "Гавань краси": інтернет-голосування розпочалось!

Дивіться відео з презентацією для преси учасниць конкурсу!



До слова, за всю історію конкурсу найчастіше - аж шість разів - його переможницями ставали представниці Венесуели. Цій латиноамериканській країні взагалі щастить на світових конкурсах краси - буквально впродовж останніз кількох місяців венесуельські красуні завоювали титули "Міс Всесвіт-2013" на конкурсі в Москві та "Міс Земля-2013" на конкурсі на Філіппінах.

Визначено переможницю конкурсу краси "Міс Земля-2013" [Фото+Відео]

Фото з instagram та missosology.org





На правах реклами