Ми у Facebook
11.12.2013, 18:17

У Рівному презентують альманах юних МАНівців

Фото: man.rv.ua

24 грудня 2013 року з 15.00 до 17.00 у конференцзалі Рівненського Будинку  вчених відбудеться презентація щорічного альманаху творчості юних літераторів Рівненської Малої академії наук учнівської молоді "На мольбертах днів" – додатка до збірника "Тези наукових робіт".
Цей альманах буде уже сьомим, до нього увійшли добірки з кращих поетичних, прозових та публіцистичних творів 28 юних митців слова Рівненщини.

Усі автори - це переможці та учасники ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт 2013 року, переможці попередніх років і кращі гуртківців Рівненської Малої академії наук учнівської молоді у секціях літературної творчості та журналістики, - повідомляє прес-секретар управління обласного освіти і науки Людмира Деркач.

Мала Академія наук готує майбутніх науковців

Серед авторів – учні та студенти з Корецького, Зарічненського, Острозького, Дубровицького, Радивилівського, Гощанського, Дубенського, Демидівського, Березнівського, Млинівського, Рівненського районів, м. Рівне, Львів, Кузнецовськ, Острог та Дубно. 

280 сторінок альманаху будуть цікаві та корисні, передусім, учням загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, учителям української мови та літератури й усім небайдужим до українського слова.

Презентація відбудеться за адресою м. Рівне, вул. С.Петлюри, 17.





На правах реклами