Ми у Facebook
11.12.2013, 21:41

Вітаємо Людмилу Хому і колектив ТРК "Рівне 1" з високою професійною відзнакою!

Виконавчий директор ТРК "Рівне 1" Людмила Хома нагороджена Почесною грамотою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.
Рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 28 листопада 2013 року виконавчий директор телерадіокомпанії "Рівне 1" Людмила Хома нагороджена Почесною грамотою Нацради.

Так відзначено її значний особистий внесок у розвиток та якісне становлення електронних засобів масової інформації регіону. Також відзнаку було приурочено до професійного свята телевізійників - Дня працівників радіо, телебачення і зв'язку.

Вітаємо з відзнакою і бажаємо Людмилі Хомі та всьому колективу Першого місцевого нових здобутків у телеефірі на радість сотням тисяч телеглядачів Рівненщини!

Жіночий погляд на риболовлю: Людмила Хома мріє впіймати щуку

А телеглядачам тим часом нагадуємо, що вже зовсім скоро телеканал "Рівне 1" порадує новим цікавим проектом - у новорічну ніч в ефірі першого місцевого вийде спеціальний випуск кулінарного шоу Віктора Данилова "СмачнОГО"! Програма матиме назву "СмачнОГО Нового року!". Її родзинкою стане не лише присутність на шоу відомих рівнян, а й танцювальні та вокальні виступи, цікаві конкурси та аукціон. І, звісно ж, на смачному Новому Році не обійдеться без апетитних страв від учасників програм та веселого, позитивного та святкового настрою!



У Рівному зустріли смачний Новий рік [Фото+Відео]





На правах реклами