Ми у Facebook
11.12.2013, 22:42

Журнал ТІМЕ назвав "Людину 2013 року" [Фото+Відео]

Володимир Путін і Мартін Лютер Кінг, Усама бін Ладен і Адольф Гітлер, персональний комп'ютер і навіть уся планета Земля - спільне між ними те, що всі вони, навіть і неживі істоти, в різні роки ставали "Людиною року" за версією американського журналу ТІМЕ. Кого обрали цьогоріч? Читайте далі!
"Людина року", за версією ТІМЕ, - це особистість, яка найбільше вплинула на події в світі впродовж року, що минає. Цьогоріч перемогу присудили Папі Римському Франциску.

Дуже рідко на світовій арені з’являється новий гравець, який так швидко привертає до себе стільки уваги молодих і старих, парафіян і циніків, зазначила, коментуючи присвоєння понтифікові почесного звання, головний редактор журналу Ненсі Ґіббс, розповідає Українське радіо.

Папа Римський Франциск (ім'я при народженні Хорхе Маріо Берґольйо) очолив католицьку церкву в березні цього року. Його обрали після того, як попередній понтифік Бенедикт ХVІ зрікся престолу. Він - уродженець Буенос-Айреса, столиці Аргентини. 17 грудня Папі Римському Франциску виповниться 77 років.



Над Ватиканом білий дим - обрали нового Папу Римського [+Відео]

Папа Римський благослосив байкерів: відео ТСН.ua





На правах реклами