Ми у Facebook
12.12.2013, 11:17

У Рівному на ОСББ немає грошей

Про це стало відомо на засіданні Рівненського міськвиконкому. Міський голова Рівного Володимир Хомко пояснює, що проблема не в тому, що грошей на рахунку немає, а в тому, що казначейство їх не перераховує.
На реалізацію заходів Муніципальної програми сталого розвитку міста Рівного на 2013-2017 роки у 2013 році було виділено 5 мільйонів гривень. До управління економіки міста в поточному році надійшло 50 заявок від організацій співвласників багатоквартирних будинків, житлових кооперативів та громадських організацій.

- Було відібрано 42 проекти, 10 проектів з суб'єктивних причин були зняті з фінансування. Таким чином у 2013 році впроваджується 32 проекти вартістю 5 090 000. Бюджетні кошти складають 3 748 000, а кошти громад 1 382 000 гривень, - пояснює начальник управління економіки міста Микола Кирея. - Станом на 9 грудня 2013 року завершено повністю 22 проекти, профінансовано в повному обсязі тільки 5 проектів, на стадії завершення 3 проекти, по 7 проектах роботи призупинено через відсутність фінансування, а 4 виконавці не отримали навіть перших траншів.

Міський голова наголошує, що це найкраща програма і бюджет міста перевиконано, на рахунку є кошти, але казначейство їх не перераховує.


Підготовку до зими Рівного гальмують ОСББ?


- Уявіть собі, як мені тепер іти до людей і дивитися їм в очі, якщо я тільки весною ходив до них і агітував, щоб вони розробляли проекти, - розповідає міський голова Рівного Володимир Хомко. - Заклали в бюджет кошти, вони на рахунку є, але не можемо оплатити. Ще ні одного такого року не було.

Рівненським ОСББ додали бюджетних грошей на утеплення будинків

Міський голова пообіцяв, що зустрінеться з усіма людьми, які не отримали обіцяних коштів і пояснить з яких причин така ситуація склалася.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ