Ми у Facebook
12.12.2013, 13:46

Вихованці Тучинського інтернату чекають Святого Миколая

Напевно, немає людей, які не любили б подарунки. І діти, і дорослі з нетерпінням очікують того дня, коли прокидаєшся, а під твоєю подушкою…хоча б маленький, але подарунок. Ви теж можете стати помічниками Святого Миколая і допомогти вихованцям Тучинського інтернату, які теж мріють про святкове диво.
У Тучинському інтернаті для дітей з особливим інтелектуальним розвитком виховується біля 80 дітей, більшість із яких є сиротами. Наближаються Різдвяно-новорічні свята і вони теж чекають на подарунки.

Часто люди везуть діткам одяг чи солодощі, в яких немає значної потреби. Тому ми знайомимо вас з списком найнеобхіднішого, що потрібно і що так чекають вихованці інтернату від Святого Миколая.

Як правильно написати з дитиною листа Діду Морозу

Хлопчики просять необхідні технічні засоби та матеріали для майстерні
з трудового навчання. Так, можливо ви можете подарувати їм стамески, напилки, рубанки, ножиці по металу, електродриль, то це було б для них цікавим та корисним подарунком.

Дівчатка ж просять матеріали для кабінету обслуговуючої праці. Юним майстриням потрібен бісер, тканина, нитки, голки, гачки, сковорідки...


Санчата для діток з Тучинського інтернату


Якщо ваше серце відкрите для добра і ви маєте можливість допомогти тим, чия доля склалася не так щасливо, як у ваших діток чи просто відчуваєте потребу і маєте бажання допомогти дітям, звертайтеся за тел. 067 363 36 46 директор Тучинського інтернату Тамара Володимирівна Мичак.





На правах реклами