Ми у Facebook
12.12.2013, 22:23

Останні події на Євромайдані: реакція міського голови Рівного Володимира Хомка

Після нічних подій 11 грудня 2013 року міський голова Рівного Володимир Хомко на персональному сайті www.khomko.rv.ua оприлюднив свою заяву з цього приводу.
ЗАЯВА МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЩОДО СИТУАЦІЇ В УКРАЇНІ

Мене, як і кожного рівнянина, турбують події, що розгорнулися в останні дні на Євромайдані в Києві. Особливо вже не перша спроба силою розігнати мітингувальників.

Для мене абсолютно очевидним є те, що з огляду на протестні настрої українців та посилену увагу з боку світової спільноти це є неможливим. І вже вкотре призводить лише до ескалації напруги.
Мені також абсолютно очевидно, що напруга в суспільстві досягла такого рівня, що її наслідки можуть бути непередбачуваними.


Міський голова Рівного поїде до Любліна


Тому приєднуюсь до тих, хто закликає всі зацікавлені сторони негайно розпочати конструктивний діалог, який би дозволив розробити надійну і зрозумілу дорожню карту щодо підписання Асоціації з Європейським союзом, покаранні винних у побитті мирних демонстрантів та утворенні уряду, який би користувався довірою у переважній більшості українців. Поки що це досяжна мета, потрібна лише всебічна ініціатива.

Буде шкода втратити цей унікальний для України шанс, коли Європейська спільнота, оцінюючи Європрагнення нашого народу, готова так потужно нас підтримати.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ