Ми у Facebook
13.12.2013, 10:15

Якою буде ціна новорічних ялинок на Рівненщині?

Невід'ємний атрибут новорічних свят - це ялинка. Частина людей надає перевагу живим новорічним красуням, інші - вже звикли до штучних ялинок чи сосен. Скільки коштуватимуть новорічні ялинки на Рівненщині? Дізнаєтесь далі!
Майже 100 тис. ялинок та сосонок, вирощені лісівниками Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства, готові цьогоріч подарувати гарний настрій на новорічно-різдвяні свята.

Щодо ціни на новорічні дерева, то вартість ялинки залежить від її висоти. Так, стартова ціна починається Коштують новорічні дерева від 50 гривень.


На Майдані Незалежності у Рівному встановили новорічну ялинку [+Фото]


- Переконаний, що це цілком виважена і прийнятна ціна, якщо врахувати, що за кожним деревцем потрібно доглядати впродовж 7-10 років, - наголосив перший заступник начальника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Івашинюта.



Рівне прикрасить 25-метрова новорічна ялинка

Детальніше про те де і як можна придбати новорічні дерева можна за телефоном «гарячої лінії», яка відкрита в Рівненському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, (0362) 22-21-53.


У Луцьку новорічну ялинку прикрасять символікою Євросоюзу





На правах реклами