Ми у Facebook
13.12.2013, 08:00

Щоденний гороскоп: може занести не в той бік

Продуктивний день для будь-яких справ по господарству, виступів на публіці, підготовки до новорічно-різдвяних свят. Справи, розпочаті сьогодні, бажано завершити.
Астрологічний прогноз: 13 грудня 2013, п’ятниця

11/12 місячна доба. Місяць у знаку Тельця (перша чверть, росте).

Пристрасті трохи вгамуються, а наші думки та дії перейдуть до практичних земних питань – як заробити, що змінити, відремонтувати, переобладнати й прикрасити в оселях та на робочому місці, як готуватися до новорічно-різдвяних свят.

Вихідні 13-15 грудня в Екваторі: розваги для дітей та дорослих

Теми дня - фінанси, майнові питання, нерухомість, підготовка до новорічно-різдвяних свят, зовнішній вигляд, одяг, красиві та статусні авто, меблі, прикраси та інші речі.

Гороскоп на тиждень 9 - 15 грудня

У першій половині дня люди більше уваги звертатимуть увагу на красиву оболонку, модний одяг і т.п., а не на справжню сутність. Водночас легше переконати й змінити чужу думку. У цей час будуть успішні виступи на публіці, популістські заяви політиків, окозамилювання чиновників та маленькі хитрощі й непомітна брехня учнів, студентів, офісних працівників та дрібних чиновників.

Діловий гороскоп на грудень 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

А найбільш ефективні - різні прості буденні справи, господарські турботи. Добре позбуватися непотрібних речей, викидати папірці, порожні пляшечки, баночки та коробочки. А також рішуче прощатися зі шкідливими звичками.

Будьте обережні – може занести не в той бік!





На правах реклами