Ми у Facebook
14.12.2013, 08:30

Щоденний гороскоп: побалуйте себе та рідних

Добре займатися домашніми справами, господарством, робити покупки. У складних ситуаціях важлива підтримка близьких людей.
Астрологічний прогноз: 14 грудня 2013, субота.

12/13місячна доба. Місяць у знаку Тельця (друга чверть, росте).


Сьогодні варто приділити увагу дому та родині: непогано б організувати генеральне прибирання, викинути нарешті різний непотріб, піти по магазинах, зайнятися підготовкою до новорічно-різдвяних свят.

Будь-які спільні заняття, хобі, а особливо відпочинок будуть цікаві всім і тільки підуть на користь сімейним та подружнім стосункам.

Сприятливий день для купівлі нерухомості, предметів інтер'єру, побутової техніки.

Фінансові та майнові питання простіше вирішувати спільно. Як і планувати великі покупки. Навіть якщо й виникатимуть розбіжності, можна буде піти одне одному на поступки.

Гороскоп на тиждень 9 - 15 грудня

Єдина велика проблема у домашніх та господарських справах – як подолати неробочий настрій, лінивий стан душі та тіла і переконати близьких щось змінити. Тут потрібно озброїтись терпінням і почуттям гумору.

Для бізнесу, ділової та професійної кар`єри день невдалий. Можуть нагадати про себе старі проблеми та контакти – певно, колись щось не зробили чи зробили неправильно.

Діловий гороскоп на грудень 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

Приємним буде спілкування з людьми, які приїхали здалеку. Добре приймати гостей.

Ввечері можна побалувати себе та рідних, наприклад, чимось смачненьким, влаштувати якийсь приємний сюрприз. Це додасть всім гарного настрою і самопочуття.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ