Ми у Facebook
14.12.2013, 13:27

Євромайдан у Києві: хроніка подій (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

На Євромайдані у Києві у суботу зібралися уже кілька сотень тисяч людей, і їх кількість продовжує збільшуватися. Паралельно своїх прихильників до Києва звозить й Партія регіонів, яка організувала мітинг поблизу Українського дому. За ситуацією на Євромайдані й навколо нього слідкує портал OGO.ua
19.30: За півгодини на сцені Євромайдану має виступити легендарний український рок-гурт "Океан Ельзи"

18.30: "Ми почали повторний збір підписів за постанову про відствку Кабміну. Сподіваюся, нам вдасться зібрати потрібну кількість", - заявив на брифінгу в прес-центрі Штабу національного спротиву один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк.

17.00: Мітинг прихильників Партії регіонів закінчився. Наразі чимало людей їдуть додому. Дехто лишається в Києві до завтра й, за словами самих мітингувальників, ночуватимуть в автобусах.

16.13: Для тих, кому необхідна медична допомога, на Майдані працюють волонтери-медики, що забезпечують людей необхідними ліками.



15.25: На Євромайдані зі сцени до людей звертаються десиденти, що пережили комуністичний режим. Висловлюють надію, що й режим Януковича вдасться здолати.



14.45: Поблизу КМДА також чимало людей. Волонтери пригощають бажаючих гарячим чаєм та булочками.



13.31: На мітингу ПР виступив прем'єр-міністр України Микола Азаров, який вкотре розповів про високі європейські ціни, неготовність української економіки до Асоціації з ЄС й, навіть, про одностатеві шлюби.



13.00: Поблизу Українського дому організували Антимайдан. Наразі на нього звезли кілька десятків тисяч прихильників Партії регіонів. Всю територію від Українського дому, Європейської площі до стадіону "Динамо" оточили автобусами спецпризначенців та кордонами "Беркуту" й бійців внутрішніх військ.



12.30: На майдані Незалежності наразі мітингують кілька сотень тисяч людей. Жодних конфліктів чи провокацій, про які чимало говорили учора, немає. Неподалік барикад Євромайдану - козаки на конях! Як в старі добрі козацькі часи :)






На правах реклами