Ми у Facebook
14.12.2013, 17:20

У Рівному зустріли мощі святих великомучеників [+Фото]

13 грудня на свято Андрія Первозванного у храм Свято-Софійської парафії, що на вулиці Ювілейній, 1 привезли нетлінні мощі великомучеників. Ікону з кіотом, у якому зберігаються частинки нетлінних мощів угодників Божих священномучеників привезли з одного з дубенських храмів.
Прихожани парафії Святої Софії з нетерпінням чекали того дня, коли до храму привезуть нетлінні мощі святих великомучеників.

- Це не просто звична подія, це час, коли наше серце наповнюється добром та Божим благословенням, - ділиться прихожанка храму пані Софія.

Більше фото

До Рівного з дубенського храму привезли ікону з кіотом, у якому зберігаються частинки нетлінних мощів угодників Божих священномучеників Трифона та Харлампія, святителя Григорія Ниського, великомученика Феодора Стратилата, святого Іоанна Милостивого, мученика Інокентія, святого апостола Симеона, родича Господнього по плоті, святого великомученика і цілителя Пантелеймона та преподобного Іова Почаївського.



Рівне: 13 грудня привезуть мощі святих великомучеників

Усі віруючі змогли приклонимися до мощей та попрохати в угодників Божих зцілення та захисту.

Більше фото

Святиня перебуватиме у храмі впродовж тижня. Доки святиня перебуватиме у храмі Свято-Софіївської парафії, біля неї щодня служитимуть літургії, сповідатимуть і причащатимуть Святих Христових Таїн. У всі ці дні в церкві співатимуть акафісти святим угодникам й відправлятимуть молебні на прохання прихожан.






На правах реклами