Ми у Facebook
16.12.2013, 13:00

iPhone 5s Supernova - неперевершений смартфон з золотом та кристалами Swarovski

В світі з'явилася ще одна вартісна модифікація смартфона Apple - iPhone 5s Supernova. Апарат сконструювала британська ювелірна компанія Goldgenie, яка відома своїми ексклюзивними варіантами Samsung GALAXY S4 за $2700, HTC One за $3200 та HTC One mini за $2300.
Корпус бездоганного iPhone 5s Supernova виконаний з 24-каратного золота та з безліччю кристалів Swarovski. Телефон упакований в спеціальну коробку, виготовлену із дуба.

Вартість iPhone 5s Supernova з 16 ГБ вбудованої пам'яті - $5200. Версії з 32 і 64 ГБ пам'яті обійдуться покупцям на майже 200 і 300 доларів більше. Апарат працює під управлінням iOS 7.

Нагадаємо, що Apple iPhone 5s – це перший в світі смартфон з 64-бітовим процесором. Завдяки новенькому процесору A7, продуктивність пристрою зросла майже вдвічі порівняно з iPhone 5.



У iPhone 5s вперше з'явився датчик Touch ID, який дає можливість безпечно розблокувати телефон одним дотиком пальця. У кнопці «HOME» вбудований датчик Touch ID, де використовується оброблене лазером сапфірове скло і чутливий сенсор дотику.



Довідка:

Swarovski AG - австрійська компанія, яка спеціалізується на виробництві прикрас зі скла (кришталю) та огранювання синтетичних і природних дорогоцінних каменів. Відома як виробник стразів під брендом «Кристали Swarovski».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ