Ми у Facebook
16.12.2013, 22:08

Адміністрацію Януковича підсилив Чмирь [ДОСЬЄ]

Президент України Віктор Янукович звільнив з посади голови Сумської облдержадміністрації Юрія Чмиря і призначив його на спеціально створену посаду заступника голови Адміністрації Президента.
У прес-службі Президента України пояснили, що зміни в структурі адміністрації президента пов’язані, насамперед, з необхідністю посилити два напрямки роботи. "Дії влади мають бути зрозумілими для простих громадян. Люди повинні знати, що влада робить і навіщо, і чого чекати у майбутньому. Президент ставить перед нами завдання роз’яснювати громадянам кожен наш крок, бути відкритими для людей. Ми маємо організувати ефективну системну роботу", - наголосив Юрій Чмирь, повідомляє "Українська правда". Глава держави також доручив новопризначеному заступнику глави президентської адміністрації налагодити більш тісний зв'язок з представниками неурядових громадських організацій та особливу увагу приділити гуманітарній складовій.

Круглий стіл у Януковича: підсумки

Юрію Чмирю 41 рік. Він народився на Донеччині, в шахтарському селищі Холодна Балка міста Макіївка. «Мама з дитинства прищепила любов до читання, а батько - до праці. Завдяки бабусі, яка все життя пропрацювала вчителем української мови та літератури - ще в ранньому дитинстві я навчився добре читати і розмовляти українською мовою ... », - розповідає Юрій Чмирь на своєму офіційному сайті. Зізнається, що головними дитячими захопленнями були читання та конструювання. В юності зайнявся легкою атлетикою. Двічі ставав чемпіоном міста, а в 1989 - чемпіоном області. Неодноразово брав участь у республіканських змаганнях. Був організатором однієї з перших шкільних команд КВН, а також провідним шкільних конкурсів Клубу веселих і кмітливих. До слова, це споріднює його з одним із найвищих чиновників Рівненщини - головою обласної ради Юрієм Кічатим: він теж має КВНівський досвід.

Рівненщина: Янукович звільнив двох голів райдержадміністрацій

Юрій Чмирь закінчив Донецький політехнічний інститут, працював у бізнес-структурах, був народним депутатом двох скликань, а після перемоги Віктора Януковича на виборах Президента у 2010 році очолив Сумську облдержадміністрацію. Про початок політичної діяльності згадує: «Прихід у політику був для мене несподіваною і можна навіть сказати вимушеним заходом. Нова влада почала чинити тиск на бізнес Сумщини і єдиною можливістю легально захистити себе і людей, стала участь в політиці і членство в опозиційній на той час Партії Регіонів ... »

У Рівному відбулось народне віче на підтримку Маршу гідності на Євромайдані [Фото+Відео]

У понеділок вдень, після засідання фракції Партії регіонів, у соціальних мережах був поширений коментар першого заступника голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайла Чечетова про те, що найближчим часом можливі кадрові перестановки в уряді та серед губернаторів. Вочевидь, звільнення очільника Сумщини - одна із них.





На правах реклами