Ми у Facebook
17.12.2013, 14:06

Маленьких рівненських міс та містерів вчили пекти хліб

З чого і як печуть хліб розповідали маленьким рівнянам на екскурсії хлібозавод.
Модельне агенство "Панна" в рамках фестивалю краси "Міні-міс та Міні-містер Рівненщина-2013" вирішили, що потрібно дітей розвивати всебічно. Тому в програму фестивалю ввійшли розвиваючі та розважальні заходи. Одним із таких заходів стала екскурсія на хлібозавод.



"Міні-міс і міні-містер Рівненщина": розпочинаємо інтернет-голосування!

"Для того, щоб наші діти збагачувалися, ми створили всебічнорозвиваючу програму, - розповідає директор модельного агенства "Панна" Вікторія Дембіцька, - Ось цього разу ми приїхали на завод, де випікають хліб, адже саме хліб є багатсвом столу і однією з цінностей нашого народу."



Під час екскурсії дітям розповіли всі етапи приготування хлібу, показали де і як він готується.

"Мені дуже сподобалася екскурсія, - розповідає одна із учасниць фестивалю Катерина Поліщук, - і сам конкурс мені подобається, я вже встигла знайти багато друзів."



Маленьких містерів та міс навчали пекти хліб (ФОТО)

В рамках проекту діти вже побували в кінотеатрі, "Мультипарку" та спортивному клубі, де зміцнювали своє здоров’я.

"Наступним пунктом нашої програми є відвідини дитячого садочка на Миколая разом з учасницями конкурсу "Королева РДГУ", - розповідає куратор конкурсу "Міні-міс та Міні-містер Рівненщина-2013" Софія Драганчук.

Організатори фестивалю висловлють подяку директору хлібозаводу "Рум’янець" Миколі Загривому за цікаву змістовну екскурсію і надану чудову можливість дізнатися таємницю випікання хлібу.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ