Ми у Facebook
17.12.2013, 20:42

Рівненська модель їде на "Королеву України-2014" [+Фото]

17-річна модель рівненського агентства "Панна" Ольга Терещук представить Рівненщину на конкурсі краси "Королева України 2014".
Учениця Костопільської ЗОШ № 4, Ольга у свої 17 вже неодноразово брала участь у різноманітних конкурсах краси. Серед них - "Міс Рівненщина 2013", де здобула титули "ІІ віце-міс Рівненщина" та "Міс ОГО". а також конкурс "Міс Західна Україна", де стала "Міс Фото".

Як розповіли в агентстві моделей "Панна", вже у березні на Ольгу Терещук чекає підготовка до фіналу конкурсу, що проходитиме у Іспанії, Коста-Бланка. А сам фінал відбудеться у Києві наприкінці квітня. Нині Ольга активно готується до поїздки. Учасниці мають особливе творче домашнє завдання, адже це конкурс не тільки краси, а й таланту!

Про себе дівчина розповідає, що дуже любить спорт, зокрема волейбол, та активний відпочинок. Вважає своїм хобі все те, що можливо створити власноруч - зокрема, створення ікебан, штучних квітів, бісероплетіння та декорування різноманітних речей. Дівчина мріє закінчити школу з золотою медаллю, стати студенткою, а в майбутньому - зробити успішну кар'єру і створити міцну сім'ю.



БІЛЬШЕ ФОТО ОЛЬГИ ТЕРЕЩУК

Вболіваймо за рівненську модель на конкурсі "Королева України 2014"!

Рівнянка Юлія Данилюк — у фіналі "Королеви України 2013"!





На правах реклами