Ми у Facebook
18.12.2013, 07:39

У центрі Рівного знову проблеми з електропостачанням

Вранці середи, 18 грудня, у Рівному на проспекті Миру упродовж півгодини тричі вимикали світло.
Ранок 18 грудня, коли мешканці проспекту Миру у Рівному збирались на роботу, у школу чи в садочок, почався з не дуже приємних несподіванок.

Упродовж півгодини, з 06.50 до 07.10, тричі сталося короткочасне вимкнення електропостачання. О 06.50 (через 30 секунд світло з`явилося, а в найближчих магазинах спрацювала сигналізація), о 07.05 світло зникло на 2 хвилини (і знову сигналізація), о 07.09 – проспект знову занурився у темряву на одну хвилину.

Останнім часом проблеми з електропостачанням у центрі Рівного виникають все частіше. Так, у понеділок, 2 грудня, о 17.12 відбулося аварійне вимкнення кабельної лінії на вул. Млинівській, внаслідок чого без електропостачання залишилась частина м. Рівного, зокрема, вул. Міцкевича, проспект Миру, Словацького, Набережна, Кавказька, Петлюри, частково Соборна та частина мікрорайону Ювілейний.

Після цього на проспекті Миру, розповідають мешканці, електропостачання зникало у денний час ще кілька разів.
Центр Рівного знову був без світла

Ще раніше, 19 листопада, опинилися без струму більшість вулиць центральної частини Рівного в розпал робочого дня. Електропостачання зникло не лише у будинках, а й у магазинах, банках та інших установах. Спочатку у ПАТ "Рівнеобленерго" пояснювали це аварією на високовольтній лінії, потім з`ясувалось, що були несанкціоновані земляні роботи.

Аварія у Рівному: Центр міста залишився без світла!

Аварія у Рівному: причина знеструмлення вже відома

У Рівному другий день поспіль люди залишились без світла

Про причини відключень електропостачання у центрі Рівного портал OGO.ua повідомить пізніше.





На правах реклами