Ми у Facebook
18.12.2013, 14:26

Рівне: відбулася виставка робіт учнів художньої школи [+Фото]

17 грудня у виставковій залі міського будинку культури, що в парку імені Тараса Шевченка, вперше відкрилася виставка робіт учнів Рівненської державної дитячої художньої школи, присвячена різдвяним святам. В експозиції представлені твори 36-ти авторів різних вікових категорій.
Нагадаємо, що протягом місяця всі учні школи працювали над композиціями на теми Різдва, Нового року та зимових пейзажів. З величезної кількості робіт комісії на чолі з директором школи було дуже важко відібрати найкращі. Було відібрано роботи учнів підготовчої групи, першого, другого та четвертого класів. Твори представлені на виставці виконані у різних техніках


Рівне: Дід Мороз чекає в "Екваторі"


Також на відкритті виставки за участю міського голови Рівного Володимира Хомка та його заступниці Галини Кульчинської відбулося нагородження учасників 16-го Міжнародного фестивалю рисунку в польському місті-партнері Рівного Забже. В червні цього року вихованці Рівненської державної дитячої художньої школи прийняли участь у фестивалі. Вже понад 5 років учні та викладачі РДДХШ є постійними участниками фестивалю в м. Забже.

imgF=65156]


РІВНЯНИ ЗБИРАЮТЬСЯ НА «РІЗДВЯНИЙ БАЛ-2013» [Анонс]


Зокрема, на 16-му фестивалі були відзначені роботи юних художників Данила Загородського, Максима Чернявського, Олександри Самкової та викладача живопису та рисунку РДДХШ Юлії Онишкевич.

До слова, у цьогорічному фестивалі змагалися близько п’яти тисяч учасників із Польщі, Німеччини, Швеції, Словаччини, України, Франції та Росії різних вікових груп. Завдання конкурсу полягало у виконанні малюнка з живої моделі за визначений час.





На правах реклами