Ми у Facebook
18.12.2013, 15:12

У Рівному завершився конкурс віршів про пам'ятник Кобзареві

Понад три десятка школярів Рівненщини стали переможцями обласного конкурсу на кращий твір під назвою «Пам’ятник Тарасу Григоровичу Шевченку у моєму місті».
Упродовж трьох місяців діти виконували творчі завдання: писали есе, брали інтерв’ю та здійснювали справжню пошукову роботу. Працювали над конкурсним творами самостійно, інколи спільно з вчителями.

- Ми вітали усі жанри, в яких працювали школярі. Були навіть і такі, що надіслали роботи у вигляді діалогу із ініціатором встановлення пам’ятника Кобзареві та написали лист до скульптора видатної споруди, - розповідають члени журі творчих змагань.

Інколи організатори самі тільки з дитячих робіт дізнавалися про існування цих пам’ятників. Адже учасники у своїх роботах розповіли і про такі споруди, які ніде були не зареєстровані.

Фільм про Шевченка зніматимуть у чорнобильській зоні і в кабінеті Фрейда [+Відео]

- Завдання такого конкурсу - долучити учнів краю до історії та культури свого народу. Усі роботи учнів невдовзі будуть надруковані у спеціальному виданні, - каже начальник управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Григорій Таргонський.

У Рівному студентка взяла інтерв'ю у... пам'ятника





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ